Ст. Апостолов от парламентарната трибуна: Трябва ли да излезем на протест, министър Комитова, за да ни чуете?

Народният представител в 44-то, 45-то и 46-то Народно събрание Стефан Апостолов за пореден път показа, че Община Симитли е негова кауза и че ще се бори за нашите интереси.

От парламентарната трибуна, той зададе въпрос на регионалния служебен министър, относно т.нар. железен мост над река Струма. Ето какво написа Стефан Апостолов в профила си във „Фейсбук“:

„Вече близо три месеца всички се питаме какво се случва с изграждането на новия мост, който да свързва квартал „Ораново” с останалата част от Симитли. Отговор няма! Конкретика не получих и днес, макар че от парламентарната трибуна зададох въпрос към служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова.

Питам се в чии интерес работи министър Комитова и защо при цялостно завършена процедура и налични всички документи, договори, планове и разрешителни, от АПИ не издават Акт 2а за започване на строителните дейности?

Трябва ли да се стигне до тежък инцидент, за да разбере министър Комитова, че мостът е опасен? Трябва ли да затворим главен път Е-79 и второкласен път – 19, за да покажем, че няма да търпим такова безотговорно поведение?

За мен Община Симитли е кауза и няма да спра да се боря, както и да отстоявам интересите на жителите на всички населени места!“

По време на предизборната кампания Стефан Апостолов поиска доверието на жителите на Община Симитли, като обеща само едно – да се бори за по-доброто бъдеще на всички ни. И действията му не закъсняха! Стефан Апостолов за пореден път доказа, че държи на думата си и спазва всяко свое обещание!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

2 209 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Политика