Василев и Петков мълчат за проекта си

„Няма да говоря за политически проекти, докато не ми изтече мандатът. Реално имаме 2 седмици. Искам да се фокусирам върху работата си”. Така отговори икономическият министър Кирил Петков на въпрос на журналисти, дали ще формира политически проект заедно с финансовия министър Асен Василев.

„Видяхме, че за 3 месеца можем да направим доста голяма промяна. Ако продължаваме да инвестираме енергията си в тази насока, България ще бъде различна. ”, допълни той.

„След като спра да бъда финансов министър ще си помисля. В момента съм министър и имам важни задачи. След като спра да се занимавам с тези задачи ще си почина и ще реша какво друго ще правя в живота си.“ така пък коментира темата Асен Василев.

На въпрос дали вече е говорил с Петков, финансовият министър отговори лаконично: „Говорим си по много теми, приятели сме от 15 години.“

„Аз виждам смисъл в това да продължи страната ни да се развива в посоката, която мисля, че през последните няколко месеца беше зададена. Това по какъв начин да бъде организирано ней-добре, не може да стане с щракане на пръсти. Трябва да се помисли много внимателно. това е тежка отговорност, ако въобще тя ще бъде поета. Когато съм готов с решение бъдете сигурни, че ще ви кажа.“, допълни още Василев

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

146 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Политика