Жестоки скандали в ДБ: Гонят гражданските квоти от листите

Жестоки скандали тресат „Демократична България“ на прага на предстоящите парламентарни избори. Оказва се, че от партията на Христо Иванов са решили да се освободят от гражданските лица в листите си и да заложат само на партийци, съобщава „glasove.com“.

 

На мушката са Георги Ганев, Мартин Димитров и Елисавета Белобрадова (Козилата Ерато). От ДСБ Варна пък са заявили, че ако Стоян Михалев пак им води листата, цялото варненско ДСБ ще я напусне и ще работи за „Продължаваме Промяната“ на Кирил Петков и Асен Василев. Според запознати, всичко това било идея на Антоанета Цонева.

 

Припомняме, че по-рано днес Методи Лалов, който също е част от ДБ поиска оставката на Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева. Бившият съдия беше един от най-приближените до ръководството на ДБ. По думите на общинския съветник, недемократичното ръководство на партията демотивира и отблъсква и все повече хора и привлича все повече друго с клиентелистко мислене и цели. „Неминуемо това ще има негативни последици за демократичната общност, които ще приличат още в резултатите от предстоящите избори”, обяви Лалов.

 

По информация на „tribune“ голямата рап звезда Ицо Хазарта е проявил желание да оглави листа на ДБ в София, но неочаквано е получил отказ. Причината отново е в страхът на триумвирата Иванов-Цонева-Мирчев, че няма да влязат в парламента.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

246 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Политика