Кмета на Кресна не спази забраната, празнува на закрито!

Видеоклип с кмета на Кресна Николай Георгиев доби широка популярност в социалните мрежи. На него се вижда как градоначалникът празнува рождения ден на малката си дъщеря и Гергьовден в заведение на закрито, въпреки забраната за такъв тип събирания.

Кметът заяви, че рискът е бил премерен. Първо били на открито, но времето се развалило.

„Заваля дъжд, излезе силен вятър и влязохме вътре на закрито, като заведението не работеше за други клиенти. Не живея в палат и нямам възможност къде да ги настаня“, обясни Николай Георгиев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Кметът е категоричен, че не е направил нищо нередно и че атаката срещу него е политическа.

„Останах много учуден, че някои хора са много загрижени за нас и за това, което вършим. Според мен е чисто политически акт и като гледам хората, които качват коментари под този клип, ми става пределно ясно, че е точно така“, каза още Георгиев.

В социалните мрежи коментарите за поведението на кмета са от „Осанна“ до „Разпни го“.

„Две видеа от снощи, 6 май 2020 г., на които се вижда как разгащеният червен кмет на Кресна Николай Георгиев (много близък до другарката Корнела), „спазва“ мерките срещу коронавируса в ресторант в Кресна, в затворено помещение“, написа Антон Тодоров, който качи клиповете в личния си Фейсбук профил.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

4 659 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Сандански