Кметът на Симитли разкости Бербатов пред БЛИЦ: Женчото лъже нагло и безцеремонно!

Кметът на Симитли и бивш футболен съдия Апостол Апостолов oтвърна на атаката на Димитър Бербатов, който по-рано днес изригна срещу Поли и сина му Стефан Апостолов с публикация в социалната мрежа, oзаглавена „Шуробаджанащината в БФС продължава“.

„Защо напада Стефан? Синът ми има пълни права съгласно разпоредбите да бъде делегат към БФС, знаете, че беше и международен съдия. Боби Михайлов ми връщал!? Нищо не ми връща, Бербатов да се поспре малко с глупостите и лъжите. С това си необмислено изказване показва, че не познава наредбите на БФС, а има желание да управлява. Как да стане? Много злоба и ненавист към нас, но ние няма да се предаваме на такива като него с женски характер“, отсече Апостол Апостолов пред БЛИЦ.

„Не му прави чест да говори подобни неща. Бях на срещата с Бербатов, която беше организирал с клубовете в Благоевград и региона преди конгреса. Три часа говорихме тогава, молеше ми се да го подкрепим. Аз им обясних как се прави конгрес и право в очите им казах, че не са те хората, които ще оправят футбола в България. Особено пък женчото Бербатов, който нагло и безцеремонно лъже клубовете, обяснявайки им, че нямало да плащат такси за съдии, за охрана, безплатни треньорски курсове щяло да има, както и още много други лъжи, с които ги омайваше на срещите. Това са пълни глупости, БФС да не е Майка Тереза, че да издържа клубовете“, продължи Поли.

 

„Искам да попитам Бербатов как така докато никой не му знаеше телефона и никой не можеше да разговаря с него, и като се кандидатира започна да си раздава номера навсякъде, и да звъни на хората и да ги моли. Да, моли се на президентите на малките клубове. Казва им „Моля ти се, подкрепи ме, да не ставам за смях!“. Неговото неистово желание да стане президент на БФС е най-вече, за да си надмогне егото. Довчера никой не го познаваше, не комуникираше с хората, а сега се моли да го подкрепят. Сега е по-хрисим от папата, само и само да си задоволи егото.

Много злобее. Не може да кажеш в залата пред конгреса, че е честно, почтено, след което да започнеш така грозно да критикуваш. Той го обърна на война. На срещата ми с него в Благоевград преди конгреса му обясних, че не може да се опре дори на малкия пръст на Боби Михайлов. Бербатов е егоцентричен женчо! Женчовците не могат да управляват футбола ни и не трябва да бъдат допускани“, отчете Апостолов.

„Аз открито си казвам, че съм зад Михайлов. Той категорично е по-добрият вариант. Злобните хора, тези които не могат да си надмогнат егото, трудно биха се наместили в БФС“, подчерта бившият футболен съдия.

„Още не съм разбрал какви промени ще правят в БФС. Със злобата и постоянните атаки той и екипът му показват, че въобще не им е ясно как се ръководи футбола. На първата ми среща с него ми каза: „Толкова ли не можа да се сетиш за мен и да ме издигнеш за президент на БФС?“. Той се кара на хората по телефона защо не го били издигнали. Какво иска – да му кажат: „Ела, заповядай, стани президент на БФС“. Не се управлява така. Нужен е позитивизъм и добри намерения, а при него е само злоба. Той го превърна във война, злоба, ненавист, откровени лъжи, нямам думи“, възмутен е Апостолов.

„Да си гледа в неговата паничка и да си оправи личните истории, да не се занимава с нас“, посъветва го Поли.

„Искам също да го попитам защо кара клубовете, предимно малките, лъжейки ги, да делегират правомощия на адвокатската кантора, с която работи? След като те делегират права, после Бербатов и хората му ще си правят каквото искат след това, и то без клубовете да са съгласни. Това нормално ли е? Няма по-голяма измама! Да лъжеш по този елементарен и безцеремонен начин хората – ръководителите на малките клубове, и после да се подиграваш с тях. Да, това прави Митко Честния. И да не ми отваря устата, че мога да кажа още много неща за него и цялото му обкръжение. Може да е бил велик футболист, но е много малък човек. Аз не съм злобен като него, мисля му само доброто. Да е жив и здрав и да престане да злобее и да се пази, че злобните хора ги лови повече ковида“, завърши кметът на Симитли пред БЛИЦ.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

8 678 преглеждания

2 коментара за “Кметът на Симитли разкости Бербатов пред БЛИЦ: Женчото лъже нагло и безцеремонно!

  1. поли е велик гооооооолем
    а сина му обеща да се научи да чете да не срича в парламента какво повече искате

  2. че злобните хора ги лови повече ковида“… Това малко идиоти могат да го измислят. Поли явно е един от тези…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Симитли