Стефан Апостолов – народният представител, който събира рекорден брой преференции, въпреки опитите да бъде дискредитиране

ЦИК официално обяви резултатите от проведените парламентарни избори на 14 ноември. Вече са ясни и народните представители, които ще представляват Благоевградска област в 47-то Народно събрание. Безспорно сред имената на 11-те депутата от региона изпъква едно име – това на Стефан Апостолов, а причината поредния рекорден брой преференции, които успя да събере.

 

Интересното в случая е, че от април до сега, период, в който три пъти се провеждат избори за парламент, Стефан Апостолов не само, че не губи доверието към себе си, а вече на трети вот е рекордьор по преференции. Всичко това на фона на сериозни промени в подкрепата на всяка една от партиите и коалициите, регистрирали листи в трите избора.

 

Очевидно това, че Стефан Апостолов е одобряван дразни много хора. Но не в това е проблема! Проблемът е, че вече три години и след три избора за народни представители, народният представител от Симитли бива нападан за едно единствено нещо, за една грешка, която допусна преди три години…

 

Вероятно много от вас вече се досещат за какво иде рече – за онова 4-минутно видео по една от националните телевизии, на едно предаване, което отдавна е свалено от ефир, защото многократно бе хващано в издънки и в опит за манипулиране на общественото мнение.

 

Въпросното предаване много пъти показа, че излъчва само онова, което му изнася, а очевидно мотото на режисьорите и сценаристите бе – „ако се дебнем ще се хванем“. Лошото в случая е не това, че са открили „гаф“, както те самите определиха случката със Стефан Апостолов, а че представиха нещата така, както „Дяволът чете Евангелието“…

 

Именно заради манипулацията от тяхна страна всеки път щом стане дума за Стефан Апостолов в социалните мрежи и под различни статии се появяват коментари от хора, които обществото нарича „дивани патриоти“ – от всичко разбират, всичко могат, но само докато гледат телевизия…

 

Е, не ви ли омръзна вече години наред да се опитвате да дискредитирате един човек, заради една грешка, за която той не веднъж се извини?

 

Не ви ли омръзна да „претопляте една и съща манджа“ години наред?

 

Не ви ли омръзна да сеете омраза и обиди по адрес на един човек, който многократно се доказа като добър народен представител?

 

Не е нужно да отговаряте на тези въпроси, задаваме ви ги риторично… ние така или иначе знаем какво ще кажете…

 

Ние също имаме какво да ви кажем – същият този Стефан Апостолов, който мразите е уважаван и обичан от близо 7 000 души в община Симитли и област Благоевград!

 

Същият този Стефан Апостолов успя да договори милиони левове за община Симитли през последните няколко години, благодарение на които градът и малките населени места придобиха изцяло нов облик!

 

Същият този Стефан Апостолов не спря да помага за изграждането на спортни и детски площадки!

 

Същият този Стефан Апостолов помогна на десетки семейства в цяла България да имат деца, като ежемесечно дарява средства за двойки, които имат репродуктивни проблеми!

 

Същият този Стефан Апостолов показа как трябва да се държи един народен представител – той трябва да е сред хората в делник и празник!

 

Същият този Стефан Апостолов нито веднъж не парадира с това, което е направил! Не плаща на медии, за да „лъскат имиджа му“, не публикува безброй постове в социалните мрежи, за да се изтъква, не се хвали напред и назад, а работи всеки ден, по всяко време за по-доброто бъдеще на община Симитли!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

563 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Симитли