Въпреки предупрежденията на народния представител Стефан Апостолов! Тежък инцидент на пътя Полето – Брежани, водачът се отърва на косъм

Тежък пътен инцидент е станал преди минути по пътя Полето – Брежани в района на местността „Пейката“. Джип се преобърна по таван в крайпътно дере, а водачът се отърва на косъм.

Припомняме, че само преди броени дни народният представител Стефан Апостолов, от парламентарната трибуна, отправи запитване към Гроздан Караджов, министър на Регионалното развитие и благоустройството във връзка с пътя в района на село Брежани. Въпросът му към ресорния министър бе свързан с това – кога се очаква да бъдат поставени ограничителни системи по пътя (мантинели). Стефан Апостолов предупреди, че пътят е опасен и че има голяма вероятност да се стигне до инцидент при влошаване на зимната обстановка!

Е, инцидентът вече е факт. За щастие този път жертви няма, но е крайно време МРРБ и АПИ да се активизират и да решат проблема, преди да се стигне до катастрофа, в която може да бъде отнет човешки живот!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

5 058 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Симитли