Божков: Акциите на Левски са джиросани на новия собственик

Акциите на Левски са джиросани на новия собственик на клуба и са изпратени към България, обяви досегашният притежател на акциите Васил Божков във Фейсбук. Миналата седмица Божков заяви, че ще прехвърли собствеността на “сините” на легендата на клуба Наско Сираков, който бе посочен от феновете на тима след гласуване в социалните мрежи.

“Обръщам се към всички, които милеят за ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI. Клубът пак ще бъде хвърлен в задкулисието и превърнат в инструмент за политически игри и натиск. Финансовото му бъдеще и независимост отново са поставени под въпрос. Ще бъдат изнудвани фирми, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на „Герена“. Управляващата #хунта ще използва любовта ви към „Левски“, за да продължават да се крепят на власт и да грабят от народа. Предателите и подлогите ще трупат медийна слава. Има начин това да бъде предотвратено. Да сте единни и смели. Да сте левскари”, написа тази сутрин във Фейсбук профила си Божков.

По-рано тази седмица официалният собственик на акциите Георги Попов, който заедно с Божков се укрива от българските власти в Дубай, потвърди, че акциите ще бъдат джиросани на Наско Сираков. Самият Сираков отказа да говори по темата, преди официално да получи ценните книжа, като все още не е ясно кога ще се случи това. /БГНЕС

 

933 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.