Йордан Лечков коментира състоянието на националния ни отбор и атакува Радостин Василев

Вицепрезидентът на БФС – Йордан Лечков, говори на почивката на двубоя между България и Грузия, като коментира и изказванията на Радостин Василев по-рано днес.
“ С риск да Ви върна доста назад, винаги съм казвал, че ни липсва класа. Точно това имам предвид – пряко в целта. Обидно е и аз пак се явявам пред Вас. Поемам ангажимент, но каквото и да кажем… Трябва да се сбият, няма значение моментното състояние. Това ми липсва на мен“, заяви Лечков.
„Дайте да не коментираме. Мачът още тече, има си още 45 минути. Виждате колко са спокойни Грузия. Ние последните години само губим топката. Не създаваме положенията. Може би ги е страх от топката на момчетата. Ако те е страх, няма как да стане – трябва да има комбинации. Чисто футболно говоря, без да искам да вкарвам интрига.“
“ Не съм чул точно какво казва – предадоха ми. Те всеки ден се оплакват хората от улицата като правителство. Ние какво да кажем? Това не е сериозно. Нека всеки си гледа задачите. Ако е министър, да е на всички спортове. Да се грижи, да направи стадиони, бази, лека атлетика, баскетболи. Ясно е, че не сме му симпатични. Не е длъжен и той да ни е симпатичен на нас. Понеже аз обичам да си казвам нещата. Но го приемам – хората са го избрали. Да действат по задачите си. Ние поне имаме възможност да се покажем. Имаме време да се изложим“, завърши лаконично Лечков.
А ето и какво разкри Радостин Василев за разследването на УЕФА за уреден мач в българското първенство.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

6 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт