Петгодишен фен на Лийдс предложи джобните си пари

.

Петгодишен фен на английския отбор Лийдс Юнайтед влезе в новините на Острова, след като изпрати писмо до ръководството на Брайтън енд Хоув Албиън, в което предлага джобните си пари, за да осигури трансфера на защитника Бен Уайт.

22-годишният Уайт играе под наем на “Еланд Роуд” от Брайтън през този сезон и впечатли с изявите си, като междувременно се е превърнал в любимец на малкия Даниъл Отън. Петгодишното момче се надява трансферът на бранителя да стане постоянен, като за целта е предложил на изпълнителния директор на “чайките” Пол Барбър спестяванията си в размер на 15 паунда и 7 пенса. “Скъпи Пол, аз съм на пет години и съм фен на Лийдс. Пиша ти това писмо във връзка с ваш играч, който в момента е под наем при нас. Става въпрос за моя любим футболист Бен Уайт. Ако е възможно, може ли моля, моля, моля да купим Бен след края на сезона. Преброих всичките спестявания в касичката си и имам 15 паунда и седем пенса, ако това помага”, се казва в писмото на Даниъл.

Барбър бил трогнат от думите на Даниъл и на свой ред му пратил писмо, в което обаче тактично му отказал. “Благодаря ти за писмото и щедрото предложение относно Бен Уайт. Много е мило от твоя страна да предложиш личните си пари, за да помогнеш на своя клуб, и очевидно имаш доста добро око за таланта – може би футболен скаут ще е бъдещата ти професия. Обмислихме сериозно предложението ти, но нашият треньор Греъм Потър и техническият директор Дан Ашуърт считат Бен за изключително важна част от бъдещите ни планове, така че, за съжаление, няма как да го продадем на Лийдс в този момент”, отговорил босът на Брайтън. /БГНЕС

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

91 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт