Пирин обяви цените на карти и билети за новия сезон

Футболен клуб Пирин (Благоевград) има удоволствието да съобщи, че сезонните карти за новото първенство са готови за продажба!

Цени на сезонните билети, както и цените на билетите за всеки мач в отделните сектори на стадион „Христо Ботев“, може да видите на схемата.

Притежателите на ВИП и супер ВИП абонаменти ще получат безплатно място за паркиране в деня на мача на стадион „Христо Ботев“!

Ето какво още съобщиха от клуба:

За лоялните ни фенове, притежатели на сезонни ВИП карти от миналия сезон, поради това, че не успяха да бъдат на стадиона за всички мачове, имаме специална изненада – Gift карта на стойност 50 лв., с която могат да пазаруват клубни артикули от нашия Фен Шоп в Благоевград.

За тези, които сега подновяват абонаментните си карти от миналия сезон, сме подготвили подарък – Gift карта на стойност 20 лева, с която да изберат артикул на любимия Пирин във Фен Шопа.

Нашите привърженици, закупили сезонни Супер ВИП карти за новия сезон, ще имат възможност да се насладят на специален кетъринг по време домакинствата на мачовете от първенството и купата на България.

Всички притежатели на сезонни карти ще бъдат с предимство при запълване на капацитета на стадиона по време на ограничението, заради пандемията от Covid-19.

И не на последно място – всеки притежател на абонаментна карта ще получи персонализирано място на стадион „Христо Ботев“, като на седалката ще бъде изписано неговото име!

Абонаментните карти могат да бъдат закупени само от нашия Фен Шоп на улица ул.“3-ти март“ № 7. Там ще намерите и останалите официални продукти на ФК Пирин. Скоро сезонни карти ще се предлагат и онлайн.

Цени на абонаментите карти и билети:

Супер VIP

Сезонна карта – 700 лв. (важи и за мачовете от турнира за купата на България. Включен кетъринг за всеки мач)

Билет за един мач – 50 лв.

VIP

Сезонна карта – 280 лв.

Билет за един мач – 20 лв.

Странични сектори

Сезонна карта – 84 лв.

Билет за един мач – 6 лв.

Семеен сектор

Двама възрастни и дете (билет за един мач) – 10 лв.

Един възрастен и дете (билет за един мач) – 8 лв.

Пенсионери

Сезонна карта – 49 лв.

Билет за един мач – 3.50 лв.

Само Пирин!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

965 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт