Солидна сума пристигна на „Герена“ – феновете на Левски отново помогнаха

Ръководството на Левски съобщи на своите фенове с публикация в социалните мрежи, че генералният спонсор на турнира за Купата на България е превел почти 100 000 лева в „синята“ каса!
70 000 лв. е твърдата премия за спечелването на трофея, а още 24 283 лв. е допълнителният бонус от „депозитите от страна на „сините“ привърженици в рамките на специалната финална кампания в сайта на бранда“.
Ето какво написаха от „синия“ клуб:
„Генералният спонсор на турнира за Купата на България – Sesame.bg, преведе близо 100 000 лв. по сметката на „ПФК Левски“.
Като носител на трофея клубът получава общо 94 283 лв. Сумата се формира от твърдата допълнителна премия от 70 000 лв. в комбинация с депозитите от страна на „сините“ привърженици в рамките на специалната финална кампания в сайта на бранда, равняващи се на 24 283 лв.
Генералният спонсор на турнира поднесе своите поздравления към „ПФК Левски“ за истинския футболен празник, който тимът и неговите фенове сътвориха на националния стадион „Васил Левски“ и отправи пожелания за още по-атрактивен и изпълнен с емоции сезон 2022/23, в който ще се отбележат 85 години от създаването на надпреварата за Купата на България“.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

30 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт