Атанас Камбитов със СЕНЗАЦИОННИ разкрития за Андон Тодоров!

Бившият кмет на Община Благоевград и настоящ кандидат за депутат д-р Атанас Камбитов обеща през следващите няколко дни да направи сензационния разкрития, свързани с кандидат кметът Андон Тодоров. Публикуваме без редакторска намеса написаното от д-р Атанас Камбитов във „Фейсбук“:

Преди дни казах, че някои претенденти за кметския стол за пореден път си правят кампанията на мой гръб. Същите се опитват да ме пришиват към определен кандидат.
Ясно заявих, че знам за кои няма да гласувам – единият е Томов, просто, защото доказа, че не може и не става за тази работа.
Провокиран обаче от статиите, които Дончо пусна в „ПИК” днес, от постоянните публикации в сайтове, собственост на Тодоров, включително и „4-та власт“, както и от постове в социалните мрежи, чрез неговите фалшиви профили, ще кажа кой е другият, за когото няма да гласувам – Андон Тодоров – Дончо.
И не защото е бил против мен, а защото много добре го познавам, и този човек е по-лош избор за Благоевград дори и от Томов.
Следейки похватите, и как Дончо си прави кампанията, ще кажа следното – вълкът козината си мени, но нрава – не!
Номерата, които въртеше и през 2019 г., ги прилага и сега. Както и преди, така и сега, с подкрепата на ГЕРБ. Но Дончо не е кандидат на ГЕРБ, той е кандидат на емблематична фигура от знакова силова групировка, органично свързана с ГЕРБ.
Между другото, когато преди дни Новаков реагира в Централата „Дончо не е наша кандидатура“, отговорът беше „Е, може да не е ваша, но е наша“.
Е, приятели от ГЕРБ, за съжаление вас никой не ви пита!
Оказа се, че Илиян и Златанов не са ваши, а е човекът, който с лъжи и клевети навреди най-много на ГЕРБ – просто, защото е на „нашите“.
Само че сега тези хора ги интересува Благоевград толкова, колкото, когато продадоха „Булгартабак“. Този човек е всичко, за което обвинява другите!
И защото явно трябва да се слиза на нивото на „ПИК“, но за разлика от тях без да лъжа, следващите два дни ще ви разкажа от първо лице, единствено число, за морала на Дончо, за разлика от него, за семейния морал ще премълча, ще разкажа за хотела му, за скритите камери в стаите и съблекалните, за камерите в часовниците на басейна, за предателствата, за изнудванията, за клеветите и лъжите.
Ще разкажа за бизнеса на Дончо – от какъв древен бизнес, по „бял, прашен път“, в посока Испания, са дошли първите капитали за строителство.
Ще ви разкажа за това колко общински имота купи и застрои като общински съветник, чрез фирмите на брат му.
Ще ви разкажа колко блока санира в Благоевград, как и т.н.
Ще ви разкажа за „политика“ и „политиките“ на Дончо, защо и кога от яростен поддръжник на модела „Камбитов“ се превърна в най-върлия враг.
Ще ви разкажа за връзките със службите, с групировките, за контролирания вот, за подкрепата от институциите, за предателствата на партийните централи.
И това ще го направя не, защото имам интерес, а защото искам и вие да знаете!
И утре, ако го изберете, да носите своята отговорност за това!
А изводите ще ги оставя на вас!
Както решите – глас народен, глас Божий!
P.S.
На лъжата краката са къси!
На т.нар. информационна агенция PIK, може да се вярва само за датата, при това след задълбочена справка с календара.
Едно време Никола, пиарът на ПП ГЕРБ, ми казваше, че за определена сума „ПИК“ могат и дете от майка да извадят.
Четете измишльотините в „ПИК“, сътворени от Дончо.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

5 376 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград