С емоционално тържество Младежкият парламент – Благоевград отпразнува 22-ри рожден ден

С емоционално тържество Младежкият парламент – Благоевград отпразнува 22-ри рожден ден. Зрелостниците членове на Парламента получиха плакети и подаръци от Община Благоевград.

Учениците от Детски парламент – Благоевград избраха Градската художествена галерия за мястото, където да отбележат 22 години от основаването на сдружението в Благоевград.

Председателят на Младежкия парламент Мартин Станоев резюмира събитията и инициативите, които са осъществени от младежите през последната година. Поздравления и добри пожелания рождениците получиха от Силвия Домозетска – директор „Култура, спорт, туризъм“ в Община Благоевград, Верка Ангелска, която 17 години е била неотлъчно до децата и младежите в Парламента, Любима Димитрова, която също безрезервно подкрепя и помага на младежите в различни конкурси и иницитиви, Румяна Станоева – експерт „Младежки дейности“ в Община Благоевград, настоящ ментор на Парламента.

За инициативността и активността младежите бяха поздравени и от името на кмета на община Благоевград Илко Стоянов. Сред гостите бе и доц. Валентин Василев, бе поднесен и позравителен адрес от областния управител на Благоевградска област.

Зролестниците Симона Велева, Михаела Янева, Вили-Ан Донева от Езикова гимназията „Акад.Людмил Стоянов“, Венета Селяхетдинова от Природо-математическата гимназия „Акад.Сергей Корольов“ и Дамян Грънчарски от Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“ получиха плакети и подаръци от Община Благоевград.

И като на всеки рожден ден имаше и торта, около която всички си пожелаха още много деца и младежи да бъдат привлечени в инициативите и активностите на Младежкия парламент – Благоевград.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

89 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград