Тевното езеро – красиво, но с опасен заслон

Една история на тема: „Защо е вреден алкохолът?“…

Чичо Ванката „стопанисва“ заслон Тевното езеро. Това е едно от най-красивите езера в България. Но както е известно, алкохолът не прощава на никой.

А чичо Ванката има огромен проблем със спиртните напитки. Обожава ги, и то в промишлени количества.

Всеки път, когато прекали с дозата, стане някоя беля. Я някой турист ще пребие, я цяла група, или пък ще изгони някой посред нощ – зависи на колко промила е.

И ето, че съвсем наскоро пак е бил на максимума. Този път е използвал дори столове и газова бутилка, за да „избие“ туристите. Естествено, не се е разминало редовното душене и шамаросване на съпругата му, която е готвачка в заслона.

Естествено, отново цяла група са трамбовали посред нощ при ниски температури, с рани по главите, без храна и вода, за да стигнат до друга хижа, в която да им окажат помощ.

Сигурно се питате защо все още „стопанисва“ заслона?

Той е несменяем кадър. 

Всеки път, след такава случка, всички институции си затварят очите и всичко се потулва!

Чичо Ваньо просто е велик! 

Чичо Ваньо е несменяем! 

Ако сте решили да посетите езерото, и то с преспиване, имайте предвид, че Иван Дрънков има и пушка. Имайте предвид, че 112 няма да ви помогнат. Имайте предвид, че човекът е с тежки увреждания на мозъка, в следствие на алкохола!

Жалко, че езерото е прекрасно…

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 469 преглеждания

One thought on “Тевното езеро – красиво, но с опасен заслон

  1. Ше ме накарате да си закарам 130 те кила до горе и да му завра пушката знаете къде. Къв е тоя олигофрен или там ходат сам; мазохисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Благоевград