Въздушно шоу, планинско колоездене и арт работилница за деца – част от The Brava Balkan Fest VII

В два фестивални дни ще протече седмото издание на The Brava Balkan Fest, което стартира на 10 септември в с. Дъбрава.

Събитието се организира от Асоциацията за европейско развитие на българското село и е подкрепено от Община Благоевград.

Първата вечер на сцената ще се качат българската певица и актриса Мила Роберт, хип-хопърът Боро Първи и провокативният изпълнител Иво Димчев.

През втората фестивална вечер, гостите на The Brava Balkan Fest ще могат да чуят рок изпълненията на ”Red Trigger”, “Каторга“, а хедлайнер ще бъде група „Ахат“.

Програмата бе представена обстойно по време на пресконференция от Силвия Домозетска, ръководител направление „Култура“ към Община Благоевград и Росен Георгиев, председател на Управителния съвет на Асоциацията за европейско развитие на българското село.

Началото на двете фестивални вечери ще бъде дадено в 19.00 ч., като The Brava Balkan Fest ще бъде открито с атрактивно въздушно шоу.

За любителите на планинското колоездене е подготвена специална писта.

В съпътстващата програма е включен и художествен пленер за деца, ръководен от художника и преподавател Живко Янев. В Арт работилницата могат да се включат децата и младежите, гости на The Brava Balkan Fest.

Традиционно за фестивала в село Дъбрава ще бъдат разположени бали със сено, които допълват визията и служат за импровизирани дивани. The Brava Balkan Fest е при вход свободен, като са предприети всички необходими мерки за спазване на реда и безопасността на гостите.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

128 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Благоевград