Венцислав Кавазов оттегля подкрепата си за кмета на Благоевград Румен Томов

Лидерът на БЗНС Благоевград Венцислав Кавазов, който вя знамена на протеста в подкрепа на кмета Румен Томов, се отцепи от отбора на градоначалника. „Кадровата политика на Томов е причината земеделският лидер на оттегли подкрепата си, която е дал на управляващите в Благоевград.“. Кавазов все още не е съобщил официално за разрива.

В Благоевград обаче упорито се говори, че вятърът на промяната задухал след назначаването на бившия шеф на ВиК Благоевград и активист на ГЕРБ Божидар Спасов. Той заема поста на Любомир Терзийски като шеф на отдел „Отбранително- мобилизационна подготовка.“ Припомняме, че Кавазов беше сред водачите на протестите в подкрепа на ГЕРБ по време на краткото управление на правителството „Орешарски“. Той даже беше сред задържаните, но после се раздели с партията. От решението на Томов да назначи Спасов неприятно били изненадани от редиците на БСП. Спасов беше уволнен от Лиляна Павлова, тъй като Благоевград беше поставен на воден режим.
Кавазов беше потърсен за коментар, но не си вдигна телефона. той запазва правото си на отговор.
Кавазов успя да вкара двама общински съветници, съвсем млади, но много скоро се ориентираха в обстановката и се вписаха в екипа на Румен Томов много здраво. Това са 28- годишният Благовест Стоицов, които оглави Комисия по жалби и контрол изпълнението на решенията на Общински съвет и мониторинг на обществените и възлагателните поръчки. Стоицов е търговски представител на очила.   И двамата от БЗНС са председатели на комисии.   Комисия по социална и жилищна политика оглави Любомира Хамбарджийска, също човек на Кавазов./4vlast-bg.com/

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

9 859 преглеждания

2 коментара за “Венцислав Кавазов оттегля подкрепата си за кмета на Благоевград Румен Томов

  1. Какво общо има този гоцеделчевски тулуп с Благоевград, а още повече с БЗНС.

  2. ИЗПИТВАНЕ НА МОЯТ ЗАЕМ

    Здравейте,
    Идвам като свидетелство за заем, което получих и искам да поздравя Италианската кредитна банка се интегрира с името на (ibsi-banque.com), което беше много любезно и винаги много бързо да отговори на въпросите ми и към мен. за да помогна, наистина съм щастлив, че получих заемите си от 10 000 евро. За нуждите си от отпускане на пари от заем, не се колебайте да се свържете с помощта на г-жа Violaine Michèle Agnes BERTHET чрез имейл адреса си.

    Ето техния имейл: violainemicheleagnes@gmail.com

    Бог да те благослови !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград