Хороскоп за 14 май: Везни, не предизвиквайте съдбата!

Овен

Избягвайте да се заяждате партньора си под каквато и да е форма. Вашата прекомерна негативност или оплакване може да бъде причината партньорът ви да дистанцира от вас за известно време. Бъдете внимателни.

Този ден не е за поемане на ненужни рискове. Вероятно ще ви се наложи да изтеглите малки суми пари от различни бюджетни позиции, за да покриете всичките си разходи.

Телец

Денят определено не е подходящ за постигане на напредък във вашата връзка. За сметка на това обаче е благоприятен за изчистване  на някои стари проблеми. Създайте нови спомени с партньора си, като прекарвате малко забавно време заедно.

Ако в миналото сте заемали пари и сте се отказали да се надявате, че сумата ще ви бъде върната, този ден изненадващо може да получите добрата новина – „Връщам ти заема“. Бъдете по-далновидни за в бъдеще, на кого заемате пари.

Близнаци

Може да се изненадате как партньорът ви страстно изразява чувствата си към вас. Замислете се, тъй като в крайна сметка ще бъдете достойно оценени с нещо, което ще ви донесе удовлетворение вероятно завинаги, така че подхранвайте добре тази връзка.

Може би ви очаква един ден изпълнен с приятни сюрпризи. Вашият бизнес или заплата могат да бъдат увеличени от неочаквано. Това, разбира се, ще ви дойде като за добре дошло, че вашата упорита работа най-накрая щедро се отплаща.

Рак

Възможно е да се разстроите от някои дребни недостатъци на партньора си. Вероятно ще бъде много търпелив с вас и ще разбере причините за промените в настроението ви. Успокойте и тези неудовлетворения ще отминат до края на този ден.

През този ден може да очаквате доста обтегнати ситуации във финансово отношение. Най-вероятно извънредните семейни разходи ще разклатят паричните ви устои. Възможно е да имате някои здравословни сметки свързани със здравето, които ще трябва да поемете.

Лъв

Днес ще ви е необходимо голямо вдъхновение, за да изложите чувствата си към половинката ви. Навярно вашият партньор ще отговори също така спонтанно в своите въжделения спрямо вас, така че любовната изповед едва ли ще бъде едностранна.

Може да загубите пари през този ден, не защото бизнесът ви върви лошо или сте на път да загубите работата си, а защото може да изгубите парите си. Имайте предвид къде съхранявате парите си, защото ако не го направите, има голяма вероятност да ги загубите.

Дева

Самотните, които планират да се венчаят, ще трябва да изчакат. Възможно е да срещнете някоя своя стара изгора, но най-добре стойте настрана, защото един пожар може да изпепели новото. Брачните двойки ще имат допирни точки днес.

Амбициозните, но реалистични финансови цели за себе си, ще ви накарат да постигнете успех. За да успеете, ще са необходими някои трудни мерки и много упорит труд. Време е да осъзнаете, че позитивното мислене има голяма сила.

Везни

Връзката ви може да удари на камък през този ден. Затова не предизвиквайте съдбата, натискайки нещата. Това е само временно, но ако се опитате да тичате срещу вятъра, няма да получите резултатите, на които се надявате.

Ако се занимавате с недвижими имоти, може да останете доволни днес. Въпреки това, за да избегнете някои разочарования, не забравяйте да проверите всички документи старателно. Попълнете всички формалности по отношение на сделките, за да можете да се спасите от бъдещи проблеми.

Скорпион

Много добър ден в любовен аспект, тъй като ще станете свидетели на някои приятно изненадващи събития. Някой от вашите близки приятели навярно ще прояви романтичен интерес към вас. Това може да бъде началото на прекрасна нова фаза в интимният ви живот.

Предишните ви вложения ще доведат до добра възвръщаемост, облекчавайки финансовата ви тежест днес. Необходимо е обаче да се въздържате от излишни харчове за неща, което ще запълнят гардеробите ви, но портфейлът ви ще остане празен.

Стрелец

Днес може да откриете, че имате много теми, които да споделите с партньора си, това се укрепи взаимността на връзката ви. Възползвайте се максимално от тези прости моменти, които ще оставят трайни любовни следи създават помежду ви.

Разходите ви вероятно ще се увеличат днес, тъй като може да похарчите огромна сума за забавление. Навременната и разумна финансова политика ще ви даде възможност за печалби далеч над очакванията. Ето, това би ви освободило от финансова тежест.

Козирог

В случай, че сте имали скорошни напрежения в личен план, днес почувствате особено облекчение. Необходимо е да си отговорите, какво ни е накарало да се забъркате в тази каша. Все пак не бъдете прекалено твърди към себе си, тъй като всички правим грешки.

Очертава се ден през който финансовата стагнация ще бъде осезателна. Важно е да определите кои разходи са необходими и кои могат да бъдат отложени. Избягвайте причудливите покупки и винаги мислете, преди да се подадете на изкушенията. Може да се окажете във финансово затруднение, ако не подредите правилно разходите си.

Водолей

Има индикации за създаването на нова връзка, ако до днес сте били самотни. Навярно ще привлечете много почитатели заради вашия чар и чудесно излъчване. Опитайте се да изразите истинските си чувства, така че да видите началото на едни трайни отношения.

Денят не е благоприятен за големи покупки или крупни инвестиции. Избягвайте да извършвате каквито и да е сделки, тъй като това може да ви причини значителни финансови загуби. Ако е възможно, опитайте се да се въздържите от онези покупки, които струват купища пари.

Риби

Най-вероятно ще прекарате повече време с любимите си хора и ще ги накарате да се чувстват специални. Отношението ви към живота ще бъде много по-позитивно през този ден. Ще се справите спокойно с проблемите си и едва ли ще загубите дръзновението си.

Този ден ще донесе нова промяна във финансовото ви състояние. Така че, ако имате някакви планове как да подобрите финансите си, продължете напред. Ще имате дръзновението да се обърнете към близките си и ще получите тяхната подкрепа, за да реализирате своите проекти.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

779 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Хороскоп