Цецо Найденов: Това на мутрата Божков е невиждана наглост, защо избяга от България?

Собственикът на Efbet и един от най-големите спонсори на българския спорт – Цветомир Найденов, коментира пред Gong.bg думите на благодетеля на Левски Васил Божков. Бизнесменът за пореден път отправи остри обвинения към Божков и заяви, че си застава зад всички думи.

Ето какво заяви Найденов пред Gong.bg:

„Не разбирам как е възможно Божков да говори такива небивалици. Това е наглост. Щом е невинен, защо избяга от България?

Аз хунта в България не виждам, вие виждате ли? Ако ви повдигнат обвинения, вие ще избягате ли в Дубай или ще се опитате да доказвате тезата си?
Нека даде акциите на феновете на Левски, феновете ще му покажат как ще се оправят. Васил Божков е мутра от непосочена от него категория. Той създава проблем на човек, после човекът отива при него да му го реши и бива заграбен.

Аз подадох сигнал, истинността на съответните сигнали се проверява от компетентните органи – щом са преценили, че има основание да се повдига досъдебно производство, има задържани хора, значи има истина в сигналите. Надявам се всичко да свърши с осъдителна присъда.

Това че Васил Божков е бил дисидент преди 1989 година е най-големият виц, който съм чувал. Той беше комарджия!

Според мен не е истина и че от прокуратурата не го търсят. Смятам, че е търсен за разпит по телефона. За първи път от 30 години се намериха достойни хора – прокурори и следователи, да озаптят този, който 30 години биеше, корумпираше, изнасилваше и убиваше безнаказано, а сега са наричани от същия този хунта.

Сега, когато дойде време да плаща за постъпките си, почна да говори за хунта. Ако това е хунта, да закриваме тази държава. Главният прокурор нали каза кой е поръчал побоя над журналиста Слави Ангелов. Това че някой се опитвал да му вземе бизнеса, е лъжа. Той взима бизнеси.

Лъжа е, че не познава ЛиЛана. Лично съм я виждал няколко пъти при него.“

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

2 386 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Общество