Обявиха първото класиране в Югозападният университет „Неофит Рилски“

Югозападният университет „Неофит Рилски“ обяви първото класиране на приетите студенти за учебната 2021/2022 г. Сред най-предпочитаните специалности, които са посочили кандидат-студентите са „Предучилищна и начална училищна педагогика“, „Психология“, „Право“ и „Национална сигурност“. За поредна година се наблюдава огромен интерес към задочната форма на обучение.

Всички приети на първо класиране студенти следва да се запишат в срок от 8 до 14 юли, като представят диплома за завършено средно образование (оригинал) и квитанция за платена семестриална такса. Документи се приемат в Учебен корпус №1 на университета.

 

КПКОНПИ установи конфликт на интереси за ректора на Югозападния университет „Неофит Рилски“

 

 

Записалите се след първо класиране студенти автоматично участват в следващите класирания. В случаите, когато студентът е приет на второ или следващо желание и е удовлетворен от специалността, по която е приет, следва да подаде декларация, че не желае да участва в следващи класирания. Неприетите кандидат-студенти автоматично участват в класиранията без подаване на допълнителни заявления. Приетите кандидат-студенти, които не са спазили определените срокове за регистриране пред Техническата комисия, губят правото да се обучават. Незаетите от тях места се попълват на следващото класиране.

Второто класиране в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще бъде обявено на 15 юли 2021 г.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

400 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград