Стоян и Милена от Петрич с трогателно писмо до децата на Милен Цветков

Точно преди 4 години Стоян и Милена от Петрич бяха наречени българските Ромео и Жулиета. Историята им беше странна и… страшна. Младият мъж твърдеше, че семейството на съпругата му Милена го тероризира. Че преди време бабата, майката и вуйчото на Милена са го напръскали с газ. Тогава той губи съзнание и единственото, което успява да чуе, са виковете за помощ на Милена. 10 дни той няма никаква новина от любимата си. Най-накрая тя успява да се свърже с него. Оказва се, че семейството й я е завело първо в Гърция, а след това – в Португалия.

 

Тогава, преди 4 години, Стоян и Милена гостуваха в предаването „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия. Сега същият този Стоян написа трогателно писмо до децата на Милен – Калина и Боян. Предлагаме ви целия текст, без редакторска намеса:

До дъщерята и сина на Милен Цветков, Калина и Боян!

Скъпи Калина и Боян, баща ви е Български Герой, който се бореше за чиста и свята република.

Желая тези редове да стигнат до вас да ги прочетете и осъзнаете, вие имате баща, който е пример не само за журналистиката ами за всички мъже по света!

Желая тези редове да стигнат до вас и да ви кажа как баща ви помогна на моето семейство,което бе преследвано и тормозено от българската мафия във лицето на държавата.

Той,скъпи Калина и Боян ни даде публична трибуна да изкажем притесненията и страховете ни след като 6 години българските медии по всякаъв начин ни отказваха все едно не сме българи,все едно не сме живи същества.

Отказваха ни 6 години от страх за да угодят на мафията за да не са днес на мястото на Баща Ви !

Той го направи Той подаде ръка не само на нас но и на много българи като нас,той подаде ръцете си на българският народ докато,най вероятно понякога пускаше вашите,защото със двете си ръце не можеше да държи целият свят.

Аз скъпи Калина и Боян сега ви се извинявам от негово име за всичко,защото заради нас които бяхме изоставени като сираци от нашата държава и политици,той нямаше цялото време на света за вас!

Скъпи Калина и Боян искам да Ви напиша и още едно много важно нещо, НЕ вярвайте днес на тези,които ще ви лъжат че са направили и ще направят всичко той да бъде възмезден.

Не им вярвайте направиха всичко възможно,той да бъде без работа, безсилен за да не помага на такива като нас,тези хора затвориха всички пътища на баща ви за да може,той да не нарушават комфорта на корупцията.

Затова скъпи Калина Боян аз 100 пъти Ви се извинявам от името на целият български народ и ви казвам Баща ви бе ГЕРОЙ във военно време,герой на който мечът му бе словото, което поразяваше със изключителна точност и миг не се замисли да се хвърли във пропастта която корупцията бе изградила за честният българинът!

Скъпи Калина и Боян последно желая да ви кажа знаейки че по никакъв начин не мога да го заместя винаги във всеки момент можете да разчитате на мен!

Аз един от българите на който баща Ви помогна!

Аз съм човекът на който баща ви подаде ръка,след като молбите ми за спасяване на живота на семейството ни бяха отхвърляни 100-кратно от всички УЖ свободни медии във продължение на 6 години.

Затова Вие можете да разчитате на мен във всеки един момент от моят живот.

Без значение къде съм и какви са обстоятелствата да АЗ съм човека който никога няма да се отметна от тези думи .
Приемете нашите съболезнования!

На Корупцията ще кажа така не си мислете че и този път ще Ви се размине този път направихте най голямата грешка и дори Бог няма да ви прости.

Българинът никога няма да забрави Героят Милен Цветков, той ще живее в сърцата ни и някой ден ще трябва да обясните за това бъдете сигурни./glas.bg/

 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 417 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Петрич