Борисов: БСП трябва да върнат мандата още днес

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че още днес Корнелия Нинова трябва да върне мандата за съставяне на правителство, след като от „Има такъв народ“, ГЕРБ и Демократична България са заявили, че няма да я подкрепят.

 

Според Борисов изборите трябва да са две в едно. Той коментира и снощното интервю на Слави Трифонов по БНТ.

 

„Много се коментира снощното участие на Слави Трифонов. И разбира се, правилно да е по националната телевизия – тя е обществена телевизия. Правят изключение за него – правят, защото днеска, по-точно до вчера всичко зависеше от него. Като е казал, че няма да участва в правителство, аз не знам госпожа Нинова тука в Перник казват, че радва се като дете на механична играчка. Корнелия взела мандата и все едно вече е успешно.

ИТН ти казаха, че няма да правят правителство с тебе, ГЕРБ ти казаха, че няма, ДБ ти казаха, че няма. Днес тя трябва да върне мандата. Какви усилия – какви разговори ще правиш? Само че се правят – що? За да изтупат още 10 дена да може да направят всички гадни неща, които ще се отразят след това на следващото правителство“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. /БНТ/

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

109 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Политика