Дончева: Орлин Алексиев, Доган и Пеевски използват Трифонов за „разчистване на терена“

„Самият Радостин Василев каза неколкократно, че не съм му предлагала пари. Какво е 500 К? Не знам дали въобще съм си писала, възможно е да съм си драскала, но смисълът на тази работа… Какъв по-убедителен източник от първоизточника“.

Това попита в интервю пред БНТ Татяна Дончева от „Изправи се БГ! Ние идваме“ по повод твърдения, че е предлагала пари за разцеплението на парламентарната група на ИТН.

Тя определи като безумна позиция нежеланието на „Има такъв народ“ да бъде съставено правителство. „Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система“, заяви Дончева и заподозря интерес „Има такъв народ“ да бъдат разцепени като парламентарна група.

Дончева изтъкна, че без разговори с представители и на ИТН е нямало как да има правителство. Мая Манолова и Христо Иванов се видели със Слави Трифонов, за да ги злепостави и тях. „Смятахме, че Корнелия Нинова има повече контакти с него, оказа се, че и тя няма“, допълни тя.

„Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за политическата ни система. Слави е човек, който не от ден и от вчера е използван за политически цели. Орлин Алексиев, Доган и Пеевски го използват за торпилиране на цялата политическа система, разчистване на терена и попълване с невежи и неосведомени хора“, категорична е Татяна Дончева.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

180 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Политика