Кого ще подкрепи на балотажа Стефан Делиов

Броени дни преди балотажа, на който ще се реши съдбата на Благоевград, всички се питат как ще бъдат разпределени гласовете на отпадналите от кметската надпревара.

 

Вече е ясна позицията на Стефан Делиов, който финишира на четвърто място. В профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ той публикува интересен анализ, който бихме определили като приятна изненада.

 

Публикуваме позицията му без редакторска намеса:

„Здравейте!

Знам, че всички очаквате да кажа каква е моята позиция във връзка с евентуална подкрепа към един от кандидатите за кмет на предстоящия балотаж в неделя.

Ето я и нея:

Аз, Стефан Делиов, твърдо заявявам, че на балотажа, няма да подкрепя никого от кандидатите, няма да застана пред Вас, хората, които ми се довериха и да Ви моля да подарите това свое доверие на някой друг за да играем политически игри!

Не, съграждани, няма да го направя, т.к. с Вас сме на едно мнение – искаме промяна, а тази битка бе само началото за нас.

 

Призовавам Ви обаче за едно, излезте и гласувайте в неделя, не стойте безпричастно от страни, бъдете отговорни граждани, каквито сте били и до момента и гласувайте по СЪВЕСТ.

 

В противен случай избирателната активност отново ще бъде изключително ниска и в Благоевград ще бъде избран кмет от 3000 – 4000 човека, а това не бива да го позволяваме.
Нека избирателите са много, нека имаме право на глас и в последствие, защото когато излезем и гласуваме, то тогава ще можем да търсим и сметка на управляващите и ще можем да сме техен коректив и опозиция, когато е необходимо.

 

Нека се чуе гласа на Благоевград!“

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

588 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Благоевград