Озверяха за власт: Съпругата на санданския кмет Атанас Стоянов разпространява компромати срещу опонент (СНИМКИ)

Компроматната война в Сандански е в пълен ход и в нея вече участва съпругата на действащия кмет Атанас Стоянов. На личния си профил във фейсбук днес тя е публикувала информация от сайт за фалшиви новини, създаден преди два месеца и който дори не излиза в глобалните търсачки. Тоест, единственият начин да прочетеш написаното в него е, ако авторът ти е изпратил линк. Всичко това показва и пряката връзка между семейство Стоянови и грозните компромати, които се тиражират в мнимата медия.

В седмицата на балотажа изведнъж сайта започва всеки ден да публикува по една петнящи информация за опонента на действащия кмет. Винаги по едно и също време и само теми основани на внушения, без никакви доказателства. Единственият източник, който ги разпространява е създаден набързо сайт през месец август 2023 г. Всичката информация за организацията, която го е регистрирала е умишлено скрита, само е видно, че е направено от Благоевград. (Вижте снимката).

Сайтът изглежда като национален, но всъщност в графата „Анализи и коментари“ има само негативни новини от Сандански и то срещу опонента на действащия кмет – Стоян Стоев. И позитивни за… Атанас Стоянов.

За всички е ясно, че тези статии се пишат в щаба на действащия кмет и са плод на фантазиите на идеолозите зад него, които са в паника, че губят властта си в курортния град, коментират наши читатели. Жаждата за власт обаче е толкова голяма, че в последните дни кметското семейство официално се афишира с черната кампания. Възмутени читатели ни изпратиха скрийн шот от личния профил на кметската съпруга Благовеста Стоянова във фейсбук. Тя не само разпространява информацията от съмнителния сайт, но и я представя като истинска.

Жалко е, защото през цялата кампания Атанас Стоянов твърдеше, че ще бъде положителен и няма да обиди никого. Имаше и няколко негови опита да се представи като жертва на недоброжелатели и политически опоненти. Оказва се обаче, че зад тази фасада е готов да стигне до всякакви крайности, в името на властта.

Още по-смешно е, че всички компромати, които са публикувани в сайта за фалшиви новини са за това, че Стоев е подкрепян уж от криминално проявени хора, а същевременно действащият кмет бе арестуван за купуване на гласове, коментират още в града. Цялата ситуация в Сандански изглежда като старата поговорка „крадеца вика – дръжте крадеца“.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

2 955 преглеждания

One thought on “Озверяха за власт: Съпругата на санданския кмет Атанас Стоянов разпространява компромати срещу опонент (СНИМКИ)

  1. Е тя жена му пък била голямата работа намерила се коя да бълва змии и гущери срещу Стоев.Той е класи над мъжа ти ма кифло.А мутрите са около Мравуняка долен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: 10-те най