Промяна или Подмяна

От няколко дни четем дълбокомислени изказвания на другарката Нинова. „В Благоевград „Има такъв народ“ и „Изправи се! Мутри вън!“ се съюзиха с ГЕРБ срещу нашия кандидат“. Не госпожа, не се съюзиха. Проблема си беше във Вас и Вашия кандидат. Извади късмет на предишните избори, но пък направи всичко възможно жителите да не го искат повече. Станаха два пъти свидетели, че той е много зависим от Вас.

Чудеха се защо вече два пъти се занимава изобщо с инициативни комитети, като Вие го представяте като Ваш. Вашите изказвания като цяло звучат абсолютно нелепо! „Има такъв народ“ са събрани от кол и въже, и едва ли ще се намери някой свестен там, заради който хората да се вдъхновят да гласуват.

За момента единствено отблъскват. И все пак се избра техния кандидат, заради поведението на част от ВАШИТЕ партийни членове. „Изправи се! Мутри вън!“ нямат почти никаква структура в Благоевград и абсолютно никаква тежест в града. А ГЕРБ се самопогребаха с кандидатурата си в първи тур и почти всичките им членове гласуваха както им дойде отвътре и на първи, и на втори тур. За какво съюзяване изобщо говорите? Пропускайте и избирателната активност – защо?

Нали бяхте най-старата и най-сплотена партия? Защо Вие, като невероятния лидер, не поведохте Вашите членове и симпатизанти да отидат до секциите? Усещате ли, госпожа, как търсите под вола теле? Ако искате „ПРОМЯНА“, то трябва партията Ви, да мине през пълна „ПОДМЯНА“ на членове и местни структури!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

673 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград