От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в община Сандански

От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в община Сандански. Поради обявеното извънредно положение и преустановените посещения на децата в детските градини от Общинската администрация информират, че със заповед на кмета на община Сандански Атанас Стоянов от 17 март 2020 г. бе удължен срокът за записване, отписване и преместване на деца в детските градини на територията на община Сандански с три месеца.

Подаването на заявления за прием на деца ще започне от първи юли и ще продължи до края на месец юли. Документите ще се подават на място в детските градини, при спазване на всички противоепидемични мерки и социална дистанция.

Кандидатстването се осъществява от родител/настойник на детето. Всички необходими документи за прием в детските градини са публикувани в официалната страница на община Сандански, сектор „Образование”.

Всяка дата от графика в Наредбата за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в детските градини и училищата на територията на община Сандански съгласно заповедта на кмета се удължава с три месеца.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

493 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Сандански