Колев безмилостен: Дано се разпространи коронавируса, за да не играем с Лудогорец

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев беше видимо бесен след поражението на „сините“ при домакинството на Славия с 1:2. Колев разкритикува мотивацията и поведението на играчите на отбора, споделяйки, че ако няма подобрение срещу Лудогорец, то двубоят ще бъде протоколен.

lap.bg

„Не коментирам нещата на терена. Загубихме с добър резултат на фона на представянето и силите по време на срещата. Ако не се подобрим срещу Лудогорец по-добре да стискаме палци да се разпространи коронавируса и да не играе срещата“, започна Колев.

„Болно ми е за феновете. Отборът имаше време да се потопи в левскарската общност, но играчите не реагираха по никакъв начин в мачовете с ЦСКА и Славия. Не отива на клуба като Левски“.

„Похвалите са изцяло за публиката, а не за играчите. Не мисля, че отборът не е искал да се представи добре. Славия се представи на високо ниво, но в такава трудна ситуация си личи кой има характер, за да е футболист на Левски“.

„Не искам да създавам напрежение в треньорите. Всичко се опитвам да е градивно, за да не създавам допълнително напрежение“.

„Трябва да се съберем срещу Лудогорец и да покажем това, което можем. Има напрежение в някои играчи и те не се представят на нивото, което може да се очаква. Всеки сезон, когато феновете повярват в отбора, нещата се сриват. Моделът се повтаря“.

„Публиката не е проблемът, разбира се. В моменти, в които има трудности за клуба, нещо се случва с отбора и той се пречупва“, завърши изпълнителният директор на „сините“.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

119 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт