Валдас Дамбраускас пред завръщане в Хърватия

Литовският специалист Валдас Дамбраускас, който в момента води преговори с Лудогорец за прекратяването на договорните взаимоотношения между двете страни, е много вероятно да се завърне в Хърватия и да поеме Хайдук Сплит, твърди „Novilist“.

Според информацията, настоящият наставник на Хайдук Йенс Густафсон е много вероятно да бъде уволнен при нови негативни резултати на отбора в първенството.

Хайдук не се представя никак добре от началото на новия сезон и заема четвърто място в класирането, а освен това тимът се провали и в Лигата на конференциите.

Ръководството на Хайдук Сплит все още не е взело решение за уволнението на Густафсон, но според хърватското издание „Novilist“, шефовете на тима вече са набелязали Дамбраускас за потенциален заместник на шведа.

Валдас Дамбраускас има опит в хърватския футбол, след като преди да дойде в Лудогорец, водеше хита в местното първенство НК Горица.

Миндаугас Николичиус е спортен директор на Хайдук Сплит, а преди това именно той привлече Валдас Дамбраускас в Горица. Заради добрите резултати на скромния тим Николичиус бе привлечен от Хайдук, а Дамбраускас – от Лудогорец. Сега двамата могат отново да заработят заедно.

Трети треньор лети от Лудогорец след старта в групите на ЛЕ

Козмин Моци: Има много неща заради които се разделяме с Дамбраускас (ВИДЕО)

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

33 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт