Венци Стефанов с обръщение към ген. Мутафчийски, излезе с важно предложение

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС – Венци Стефанов, се обърна към председателя на Националния оперативен щаб генерал Венцислав Мутафчийски. Шефът на „белите“ заяви пред Gong.bg, че се надява генералът да преосмисли решенията си и да предложи да се позволят тренировките на професионалните футболисти при строги правила. Стефанов дори излезе с конкретно предложение футболистите да не се засичат.

 

„Познавам и много уважавам генерал Мутафчийски. Надявам се генерал Мутафчийски и генерал Борисов да размислят и да преосмислят политиката си относно професионалните футболисти. Не виждам какво толкова пречи играчите да тренират на групи по няколко човека. Един терен е 8-10 декара. Като тренират 4-5 човека, няма да се засичат. Няма да се къпят в съблекалнята на стадиона.

След заниманието се качват на колите и право вкъщи. Това са млади и силни хора. Като ги затворим по домовете, ще атрофират. Отборите може да започнат занимания дори преди края на извънредното положение, не след него. Просто трябва да спазваме социална дистанция. Терените са огромни, не виждам проблем. Учениците като се затворят в една стая, няма ли да е по-голям проблем“, заяви Стефанов.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 042 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт