Гей скандал и смърт в Сандански

Гей скандал е вероятната причина за смърта на 29-годишния санданчанин Иван А., открит тази нощ потънал в кръв край известен хотел в курортния град.

Дежурният охранител на хотел „Шатрата“ е подал сигнал на тел. 112 около 01:30 часа. Пристигналата веднага линейка с медици от болницата, която се намира наблизо открили вече мъртвия млад мъж с порезни рани и прерязани артерии. В  болницата вече пристигнаха лекари от съдебна медицина – Благоевград, които извършват аутипсия на трупа. В хотела и района гъмжи от полиция, които извършват оглед и разследват трагичния инцидент.

29-годишният Иван А. е известен в Сандански травестит. Вчера следобед той и 30-годишен петричанин наели стая в хотела и вероятно се отдали на любовни ласки. После шумно се скарали, чул се и силен трясък. Иван А. излязъл окървавен навън, а след него и любовникът му. Охранителят видял как познатият му съгражданин се свлякъл безжизнен, облечен е бил в рокля. От другия нямало и следа. Той бързо е установен, открит и арестуван в Петрич 1 час след инцидента. Оказа се син на известни и уважавани в южния град бизнесмени. Известен е като Боби Дебелия.

При огледа на хотелската стая полицаите открили изкъртена вратата на банята, а стаята била в безпорядък. Според разследващите става въпрос за нещастен инцидент или убийство. Задава се и въпроса защо хотела е приемал гости? Разследването продължава.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 261 преглеждания

One thought on “Гей скандал и смърт в Сандански

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Сандански