„Без протест – няма прогрес“

Така каза Калата. Вечният бунтар. Бояджията на Благоевград. Човекът, който с измама се кандидатира за кмет преди две години.

Същият човек, който замеряше разни централи с яйца и домати, а в същото време разправяше на бедни хора, които не могат да си позволят въпросните продукти в такива количества, че ако гласуват за него и партийната му, всичко ще се оправи.

Следващият път по-добре ги дари – ще имаш едни 10 гласа повече. Този, който блокираше пътища, за да не могат обикновените хора да се приберат у дома, а се налагаше да чакат да свърши целия шоу спектакъл. А той горд, усмихнат, със сълзи на очите, революция си мисли, че прави… Този, който със съпартийците си, се оковаваха във вериги, за да ги дават по телевизията…

И този, който от две години единствено се кара с и на колегите си в Общински съвет. И резултата от поведението му е виден. Цели 250 преференции. Браво Кала! Продължавай все така! Ти си нашата гордост!

По-добре се отдай изцяло на водно-планинските си хобита и не се занимавай с глупости. Даже вземи и съпартийците си. А съпартийците му са същите като него, но все още са около година по-назад с пораженията от нелекувани психически разстройства.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

911 преглеждания

One thought on “„Без протест – няма прогрес“

  1. Не асоциирайте тази личност със съпартийците му, защото те нямат нищо общо с агресивната му дейност! Обидно е! С едни други безработни е комбината му.
    Спрете се! Ако не знаете кои са съпартийците му, проучете, но не пишете глупости!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Политика