Изкушение от 20 000 евро на месец за благоевградските близнаци Цоневи

Изкушението 20 000 евро на месец държи разкрачени благоевградските близнаци Борислав и Радослав Цоневи между „Арда“ и „Левски“. Офертата идва от кърджалии, които от известно време ухажват братята в опит да ги отмъкнат от сините и им предлагат да бъдат най-скъпоплатените футболисти в клуба. На всеки един от тях шлагерът на отминалия сезон, който си осигури историческо участие в Европа, е готов да брои по 10 000 евро заплата и с това удря в земята конкурентите за подписа им, каквито не липсват.

Сред най-настоятелните в редичката от кандидати е „Славия“. Юношите на орлетата обаче остават лоялни към „Левски“ в очакване на спасителния пояс отвъд Океана, а от Герена вчера се похвалиха, че е въпрос на часове Цоневи да парафират новите си договори с тима, както и капитанът Мартин Райнов, острието Адриян Краев и чуждестранните легионери Драган Михайлович и вратарят Звонимир Микулич.

В епицентъра на поредния парадокс на стадион „Георги Аспарухов“ пък се оказа дупничанинът Илия Димитров. Нападателят с едва 203 минути игрово време за целия отминал сезон без вкаран гол държи в момента тавана на заплатите в отбора с 10 000 лв. и единствен от българите в състава е отказал да намали възнаграждението си заради финансовата криза, върлуваща в синия лагер. Футболистът, който преди няколко години мина като метеор през благоевградския „Пирин“, ходи с празни джобове от няколко месеца и във всеки един момент може да разтрогне договора си по вина на клуба, а след това да си търси дължимите суми по съдебен път.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

673 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт